Sår och sårbehandling, 7,5 hp

Hej och välkomna till denna valbara kurs VT-18

Kursen som omfattar 7.5 hp kommer att läsas på halvfart och är anpassad både till campus och distansstudier (instuderingsfrågor och länkar i Ping Pong). Det förekommer föreläsningar och praktiska övningar på studieorten på ANA 23, samt att kursen bygger på egna självständiga studier över lärplattformen Ping Pong.

Kursen börjar v. 3 fred. den 19/1. Planerade teoridagar för kursen är: *19/1, 9/2, 23/2 och *9/3. Förutom teoridagarna förekommer aktivitet i Ping Pong där studenterna arbetar individuellt med patientfall samt i grupp gällande olika behandlingsmetoder i sårbehandling.

* = obligatorisk närvaro


Obligatoriskt upprop sker i samband med kursstart den 19/1. 

Om du är förhindrad att komma på uppropet måste du kontakta kursansvarig senast en vecka innan kursstart via e-post susanne.dufva@ki.se. 

 

OBS! Ny rutin gällande registrering

Registrering i Ladok

Som student har du tillgång till ett särskilt studentgränssnitt i Ladok där du kan få en överblick över dina studier och utföra vissa uppgifter själv. Till exempel kan du själv registrera dig på de kurser du ska läsa, skriva ut registrerings- och studieintyg samt ansöka om examen.
Registreringen öppnar den 8/1 och stänger den 17/1.
Registrering är obligatorisk för att behålla din plats på kursen.

Inloggning i ladok

Du loggar in i studentgränssnittet med ditt studentkonto på den här sidan: https://www.student.ladok.se/

Åtkomst till kursens Pingpongsida

Du kommer till kursen i Pingpong genom att gå in på https://pingpong.ki.se och logga in med de inloggningsuppgifter som du har fått för e-postinloggningen på Karolinska Institutet. Du får åtkomst till kursen i Pingpong den 8 januari.

Vid frågor gällande registrering kontakta utbildningsadministratör för kursen, kontakt information hittar du under fliken ”Kontaktuppgifter”.

 
Huvuddelen av kursinformationen läggs in på PingPong under kursens namn VT18 sår och sårbehandling.


Länk till PingPong finns här nedan (deltagarna kommer att läggas in i ping pong så snart som deltagarlistan är klar)

PingPong