Välkommen!   

till kursen ”Smärta och behandlingsstrategier i barn- och ungdomsåren”, 15 hp.

Här kan du öppna  Schemat (11-08-30). Du hittar även schemat till vänster under Dokument.

Kursen startar med registrering, praktisk information och föreläsning onsdagen den 31 augusti 2011 kl. 9.00. Lokal: Föreläsningssalen B 64, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Karta och vägledning

Denna fristående kurs på avancerad nivå går på halvfart under vecka 35 tom vecka 02 2012. Kursen är IT- och litteraturbaserad vilket förutsätter tillgång till dator med internetuppkoppling. Den IT-baserade plattformen PingPong används som bas. Därför krävs det att du har dator och nätuppkoppling. Introduktion i PingPong kommer att ges under den första kursträffen.

Första momentet i kursen som är 4,5 hp omfattar 6 schemalagda kursträffar mellan kl 09-16 på kursorten Huddinge  

 Arbetsformer

Denna kursuppläggning innebär stor frihet att förlägga studierna till de tider som passar dig själv bäst och du har stor kontroll över dina studier. Samtidigt kräver det naturligtvis stor självdisciplin. Se till att du utnyttjar tiden mellan de obligatoriska kursträffarna! Tänk också på att kursen innebär halvtids arbete.

 Förberedelse

Bekanta dig med kursens sidor i PingPong före den första kursträffen. Jag föreslår att du även förbereder dig genom att läsa den nyutkomna boken ”Smärta och smärtbehandling” av Werner & Leden (2011), Libers förlag, kapitel 1-3. Den finns inte med på litteraturlistan eftersom den är ny men jag rekommenderar den.

Med vänlig hälsning,

Leena jylli

leena.jylli@ki.se

tel: 070-241 9964