Support

Om du behöver hjälp under kursens gång kan du använda menyvalet Diskutera under rubriken Kommunikation till vänster i menyn. Gå in i det anonyma diskssionsforumet Ställ en fråga och skapa ett nytt ämne med din frågeställning. Vi tar hand om frågan så snart vi hinner. Observera att du måste logga in i Ping Pong för att kunna ställa en fråga.

Om du får problem

  1. Lyssna på aktuell instruktionsfilm (modul) ännu en gång.
  2. Gå in under Diskutera och se om din fråga redan är besvarad.
  3. Skicka in din fråga via Diskutera. Frågan vidarebefordras till alla lärare och den som finns tillgänglig svarar. Vill du bli uppringd gör på samma sätt, dvs skriv in detta som en fråga i Diskutera.

Ser du en obesvarad fråga får du gärna gå in och skriva ett svar till din kollega eller diskutera vidare lösningar. Hjälp gärna varandra!

Att forumet är anonymt innebär att ni deltagare inte kan se vem som har skrivit respektive inlägg. Den enskilde deltagaren ser sitt eget namn på de inlägg han/hon själv har gjort, men kan alltså inte se vem som har skrivit övriga inlägg. Vi lärare kan se vem som har skrivit inläggen. Om ni vill får ni givetvis skriva ert namn vid frågan i inlägget.

Hur du använder diskussionforumet

a) Klicka på Diskutera under Kommunikation

 

b) Klicka in dig på forumet Ställ en fråga-Kursen som startar ÅÅÅÅ-MM-DD

 

c) Inne i forumet väljer du att skapa ett Nytt ämne